perjantai 3. tammikuuta 2014

Leimaillen kynsille


Kynsien lakkaaminen, koristelu ja laittaminen on hauskaa puuhaa. Eräs tuttuni on jo pidemmän aikaa harrastanut kynsien leimaamista. Törmäsin Kicsissä kynsileimasinsettiin ja täytyihän sitä itsekin päästä kokeilemaan.


Paketissa oli kaikki tarpeellinen ensimmäisiin kokeiluihin. Ohjelehtinen, musta sekä valkoinen leimailuun tarkoitettu lakka, kaksi kuviolevyä, painotyyny sekä kaavin. Levyjä saa hankittua lisääkin, mutta ne pitäisi luultavasti hankkia joko netistä tai sitten metsästää jokin erikoisliike.

Tämä tekniikka turhautti ensin hiukan koska en tahtonut saada kuviota tyynylle asti tai sitten se oli vajaa. Lakka kuivuu nopeasti ja siinä täytyy olla nopea, myöskin kaapimen käyttöä piti hieman harjoitella ettei tule kaapineeksi koko kuviota pois.


Mielenkiintoista olisi tietää mitä eroja näillä leimasinlakoilla ja tavallisilla lakoilla on. Kerran kokeilin tavallisella lakalla painamista, mutta se ei jäänyt lainkaan kuvioon kaapimisen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Wow, tämä oli miulle täysin uusi juttu! Voittaa ilman muuta kaikki tarrat ja kynsikorut. Saisitkohan mitenkään tehtyä sellaista postausta, jossa näkyisi/selviäisi, miten moista leimasinsysteemiä käytetään?
    Pyytää utelias Signe, joka myös haluaisi kokeilla tuota

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki voin. Heti seuraavalla kerralla kun on kynsien laitto edessä. :) Tää on kyllä hauskaa, vaikka pieniä ongelmia ensikertalaisena tuottaakin.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.