tiistai 31. joulukuuta 2013

Lomalla on aikaa näpertää


Joulu tuli ja meni, mutta loma jatkuu vielä hetken aikaa. :) Mulla on tapana aina myöhästyä kaikista pyhistä koristeluiden ja askarteluiden osalta. Tänäkin jouluna korttien teko hieman venähti enkä saanut joulumerkeillä enään lähetettyä. Väkersin kortteja miltei yötä myöten ja sain juuri parahiksi valmiiksi, ison osan sain vieläpä itse henkilökohtaisesti annettua.

Joulukuusta mun ei ole tähän pieneen soppeen vain itseni iloksi järkeä hankkia. Kuitenkin jouluaattona kävin alueella jossa olin nähnyt kuusia myytävän ja löysin itselleni pienen ja kauniin kuusenlatvan. Pakkohan se oli ottaa mukaan ison oksaläjän lisäksi. Alunperinkin menin paikalle mielessäni oman kuusen "rakentaminen", nyt pääsinkin paljon helpommalla. Dyykkasin hieman styroxia ja rupesin väkertämään. Lopputulos oli aika kaunis, vaikka mielessä olikin tehdä erilaisia joulukoristeita. Aika vain loppui kesken kun perheen jouluriennot pakottivat kotoa lähtöön. Sain kuitenkin ihanan kuusentuoksun kotiini, joka minusta kuuluu jouluun. :)


Näin lomaillessa olen taas innostunut ja saanut aikaiseksi tehdä ja näpertää. En niin paljon kuin olisin halunnut, mutta kuitenkin ihan hyvin. :) Tein ystävälleni pyynnöstä aikaisemmin näyttämäni kettusormuksen. Se on ollut jo hetken aikaa puolitiessä odottamassa valmistumistaan.

Kokeilin myös quillingia, kuten edellisessä joulukorttipostauksesta näkyy. Tiimarin alesta vahingossa bongasin sen työkalun ja innostuin oikeasti kokeilemaan tekniikkaa jota olen jo jonkun aikaa hämmästellyt. Tiimaria olen mutamaan otteeseenkin kolunnut alennuksien ja kaikenlaisen kivan materiaalin perässä.


Olen innostunut myös lenkkeilystä jälleen! :D En oikein välitä uuden vuoden lupauksista, koska olen niitä huono pitämään, mutta voisin alkaa pitää itsestäni paremmi huolta noin liikunnallisessa mielessä. Olisi hurjan kiva alkaa käymään joissain jumpissa jne, mutta ei oiken opiskelijabudjetti anna moisille periksi. Täytyy vain tyytyä lenkkeilyyn ja silloin tällöin joihinkin hauskuuksiin kenties. Power 20+ on kuulemma myös lopettamassa kun ei ole asiakkaita... Olen itse sitä mieltä että tätä ei ole mainostettu tarpeeksi eikä muutenkaan organisoitu ja hoidettu hyvin. Harmi juttu.

Loman ajan väkerryksistä laitan vielä parempia postauksia toivottavasti aivan lähipäivinä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.