sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kateus on luonnollista

Voi että kun minäkin osaisin, kerkeisin ja voisin... Yllättävän paljon tulee ajateltua että kunpa minäkin kun kerta tuokin. Olen hieman kateellinen kun seurailen toisia blogeja ja ihmisiä, tuntuu etten itse saa mitään aikaiseksi siinä ajassa kun joku muu on väkertänyt jo vaikka mitä. Noh myönnän, taidan olla vähän laiskan puoleinen joskus, mutta olen myös ollut töissä koko kesän eikä sekään mitään ihan rentoa puuhaa ole.

Minulla on välillä paljonkin ideoita mitä kaikkea voisi/pitäisi tehdä, mutta sitten on aina se jokin 'mutta' ja projekti tyssää siihen. Pitäisi sisustaa kotia, MUTTA kotini on niin hirmu pieni eikä innosta satsata rahallisesti paljoa. Pitäisi tehdä pupusille kunnon laitos ruokia ja vessaa varten, MUTTA puuttuu tarpeita tai työkaluja. Pitäisi ripustaa seinälle jotakin, MUTTA ei ole A-tikkaita taikka rohkeaa kiipeilijää.

Olen kyllä myös sellainen että minulle tulee kausia jolloin saan vaikka mitä aikaiseksi, niitä vain saisi olla hiukan useammin mielestäni. Ehkä tarvitsisin jonkun hieman potkimaan hellästi pyllylle että saisin paremmin asioita aikaiseksi. :) Väsyn myös helposti materiaalien etsimiseen, olisin innoissani kierrättämässä kaikenlaista, mutta se tekee monesti, ainakin minusta, projektin etenemisen vieläkin hitaammaksi ja vaikeammaksi. Mistä esim. näitä puulavoja voisi kysellä? Siitähän saisi puutavaraa jota voisi käyttää hyvinkin monella tapaa.

2 kommenttia:

 1. Meillä ainakin puulavoja on monissa marketeissa, esimerkiksi Minimanissa, K-Raudassa jne. Sieltä kysyttäessä ovat antaneet, koska heillä tulee tavarantoimitusten mukana näitä jatkuvasti ja ovat joka tapauksessa menossa käytön jälkeen pois. Eli vaan reippaasti marketteihin soittelemaan, että onko teillä noita puisia kuormalavoja, sieltä pitäisi kyllä irrota :)

  Mutta joo, tiedän hyvin tuon tunteen, kun jotenkin omat hommat eivät etene ja kaikki muut tuuppaavat jatkuvasti kaikenlaista upeaa ulos pajoistaan! Etenkin saippuan kanssa on nakertanut kohta jo pari viikkoa, kun muut tekevät toinen toisaan herkullisemman näköisiä kokeiluja ja itse ei oikein jaksa eikä ehdi tehdä yhtään mitään. Mutta ehkä se tästä hiljakseen menee ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy käydä kyselemässä kun tulee taas tarve. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.