maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kauhistuksen kanihäkki!

Voi kauhistuksen kanihäkki! Kuinka kauan onkaan mennyt kun olen viimeksi tännekin kirjoitellut, en kehtaa edes katsoa..! Jospa nyt kuitenkin yrittäisin parantaa tapojani edes hiukan ja kertoa hieman edes osasta tekemisistäni.

Tässä nyt hieman lyhyemmin monenlaisesta ja joistain sitten vielä erikseen hiukan paremmin.

Päätimme Kismon ja Pellavan kanssa luopua kokonaan häkistä. Häkki oli hankala pieneen asuntoon ja melko tarpeeton muutenkin. Keksin tehdä tällaisen nurkkauksen jossa toteutuu kaikki samat toiminnot kuin mihin häkkiäkin on meillä käytetty. Telineen saa kivasti nurkkaan eikä vie ylimääräistä tilaa. Ylle tulee heinät, alle vessaloota sekä sivuille vesipullo kalkki ja mineraalikivineen.

Pellava tykkää hyppiä eriskummallisiin paikkoihin.

Pupusien kesäkausi alkoi ja pääsivät omatekoiseen pihahäkkiin! Ja voi sitä riemua kun sai olla raittiissa ilmassa eikä ollut kauhian kuuma kuten kaupunkiasunnossa helposti voi tulla.

Rakennelma valmis, sisustus uupuu.

Pääsin vihdoin kutomaan ihan ekan ja oman mattonikin. Käytin lahjoituksena saamiani kuteita ja matosta tuli aikas täydellinen pieneen 60-luvun keittiööni.

Räikeähkö, mutta sopii kuin nenä päähän.

Pääsin myös tutustumaan paikalliseen puluunkin siivouspäivänäni. Pulunen lirkutteli tuuletusikkunaani kunnes huomasin sen ja käveli paremmille sijoille. Eikä pelännyt lainkaan vaikka vierelle meni ja vielä kameran kanssa.

Mitä pulu sanoo..? Purr? Kurr?

Olen saanut ihastella Pellavan kasvamista.

Minun pieni pallo.
 Sekä pupusten seikkailujen täyteistä yhteiselämää.

Pellava johdattaa aremman Kismonkin hurjiin paikkoihin.
Olen minä askarrellutkin kaikenlaista. Pientä sekä vähän suurempaa, itselle huviksi sekä toiselle tarpeeseenkin.

Uusia tekniikoita on kokeiltu.

Eikä pidä unohtaa partiointia, Tammileirikin tuli ja meni vauhdilla. :)

3 kommenttia:

  1. Ihanat puput sinulla♥! Tässä minun pupun blogi: http://nupunomaaelamaa.blogspot.fi/ Pupu kylläkin tulee vasta viikon päästä :( Kattele silloin! Kerromme blogissa Nupun elämästä ja askarteluista! :) PS. Lukijaksi saa liittyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne ovat kyllä lutunen pari! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.