torstai 17. tammikuuta 2013

Avokado kasvonaamio

 Olen ryhtynyt etsimään ja kokeilemaan erilaisia kasvonaamioita ja rasvoja jotta saisin kasvojeni, tai pikemminkin otsani, ihon kuivuuden edes hieman pois. En oikein tiedä minkä tyyppinen iho minulla on, kenties pintakuiva, sillä muuten ihoni kasvoilla on melko hyväkuntoista, mutta otsasta näkee että se on kuiva. Kuivuuden takia otsallani näkyy jo joitain juonteitakin. Joskus ajattelin omaavani sekaihon, sillä näppyjäkin tuli ja juuri tuolle otsa-nenä-leuka alueelle. Nyt ihoni onkin sitten muuttunut kuivemmaksi ja finnivapaammaksi.

 Ennen naamiota kasvot kannattaa vähintäänkin pestä, jopa kuorinta olisi suositeltavaa. Tällöin naamio saa parhaiten vaikutettua ihoon.

Tässä siis tämän iltainen kasvonaamioni jossa on kaikessa yksinkertaisuudessaan avokadoa sekä maitoa.


 Ensin otin avokadon hedelmälihaa jonka painelin haarukalla mahdollisimman tasaiseksi massaksi.

Avokado taisaisena massana.

Avokadon sekaan laitoin hieman maitoa jotta sain seoksesta paremmin kasvoille levittyvän seoksen.

Avokadomassa ja maito sekoitettuna yhteen.
 Sitten vain kasvoille ja 10-20 minuuttia. Naamio tuntui ihanan virkistävältä eikä kuivunut ärsyttäväksi ja kovaksi pinnaksi kasvoille, kunhan sitä ei jätä yli 20minuutiksi.

Avokadomonsteri

 Levitän naamion välillä myös kaulalle. Kaulahan kuuluu pestäkin samalla kun kasvot, joten miksei sitä voisi myös hoitaa naamioilla?


 Minä tykkään levittää kaikki naamiot siveltimellä jos seos vain mahdollistaa sen. Mielestäni se on helpompaa ja siistimpää. Käytän kaupan askarteluosastolta löytämiäni siveltimiä joiden harjakset on levitetty.

Huono kuva, mutta näkee kuitenkin kuinka harjakset ovat levällään.

 Kasvonaamio osoittautui ihanaksi ja pesun jälkeen iho tuntui ravitulta eikä lainkaan kuivalta. Jei! Pesun jälkeen laitoin tällä kertaa ensin helokkiöljyä(omin kätösin puristelin kapseleista) joka imeytyy nopeasti ja sen päälle vielä voidetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.