torstai 13. joulukuuta 2012

Materiaalihankintoja

 Meikä innostui hiukan keräilemään materiaaleja monen moisiin askarteluihin ja projekteihin. :D Nyt pitäisi hetki pärjätä ilman isompia ostoksia.

Tigeristä mukaan tarttuneet tarvikkeet.

Tiger niminen, hmm.., härpäkekauppa tuli tutuksi kun sellainen saapui tänne Turun Hansakortteliin. Sieltä ostin lähinnä korutarvikkeita sekä aivan ihania Maltesers herkkuja joita en ennen ole Suomesta löytänyt. Täytyyhän askartelun lomassa saada hiukan herkutella! ;) Korutarvikkeet olivat 1€/2pss ja nappikorvisten taustat ovat isompia, eli parempia, kuin esim Tiimarista löytämäni. Tigerissä todella monet tarvikeet on hinnoiteltu samaan tyyliin. Hyllyn päässä on hintalappu jossa on esim "korutarvikkeet 1€ 2kpl". Tuotteita ei ole aina hinnoiteltu erikseen vaan ne on lajiteltu osastoihin. Mutta on se kyllä aikamoinen härpäkekauppa...


Maalitussi.

Oon jo muutaman kerran etsinyt valkoista tussia, mutta täytynee luovuttaa ja käyttää vain maalitusseja. On kyllä jännä ettei valkoisia tusseja ole, koska kyllähän värillisiä papereita käytetään aika paljon ja varsinkin askartelussa ja korteissa. Valkoinen teksti, tai muu kuvio, värillisellä paperilla on mielestäni kauniin näköistä.

Aterimet ostin varsien perusteella.

Aterimia hain Ekotorilta ja nämä kyseiset maksoivat 0,20€/kpl. Näistä pitäisi tulla koruja, kerron enemmän kun saan jotain aikaiseksi. :) Näitä koruja varten ostin myös parit pihdit sekä rautasahan ja pieniä poranteriä.

Tiuhaa juuttikangasta.
Kävin myös tutulla verhoilijalla kaappaamassa juti tilkkuja sekä vanhoiksi menneitä kangasmalleja kaikenlaisia askartelu ja ompelutöitä varten. Rouva oli ihan tyytyväinen kun tyhjensin kangaslaatikon ainakin puoleen. :D Oli muuten tosi raskasta kantaa moista läjää kankaita ja kun en edes mennyt suoraan kotiin. Sen siitä saa kun on ahne...

Monenlaista kangasta ja väriä löytyy...

Eivätkä tässä ole vielä kaikki...
Paljastan projektini vasta kun saan jotain valmiiksi, siihen asti voitte vain arvuutella mitä ihmettä aion tästä materiaalivuoresta tehdä. :)

2 kommenttia:

  1. Löysin tän postis tosi myöhään, mutta et sattuis muistamaan kuinka paljon nuo Malteaserit maksoi? Oon nyt laittanut isän ja kaverini ja kaikki ulkomailla käyneet tuomaan mulle paljon malteasereita mutta nyt ne alkaa loppua ja haluaisin tosiaan tietää kuinka kalliilla niitä täällä suomen puolella myydään (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä muista mutta ehkä uskaltaisin heittää sellaisen veikkauksen että jotain euron paikkeilla. Tigerissä tykätään tasarahoista eli varmaan euron. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.