maanantai 10. joulukuuta 2012

Hammaspulveri Viset-Niyom

Tutustuin tällaiseen hammaspulveriin alkuvuodesta ystäväni kautta. En tiedä mistä hänellekin tuli idea ostaa moista. :D Nyt on ollut taas todella pitkä aika kun en ole tätä käyttänyt, mutta pitäisi ottaa taas tavaksi.

Viset Niyom on vaaleaa pulveria jota käytetään hammastahnan tavoin. Pulveri maistuu aluksi hyvinkin savimaiselta, mutta makuun tottuu nopeasti. Mitään jälkimakua pulveri ei suuhun jätä toisin kuin hammastahnat, se onkin ollut kaikkein mieluisin asia omasta mielestäni.Vapaata suomennosta pussin kyljestä:
Pulveri vahvistaa hampaita ja ikeniä, vähentää plakkia sekä kahvi ja nikotiini tummentumia hampaissa. Hammastahnana käytettäessä pulveria laitetaan kostealle hammasharjalle. Kipeitä ikeniä ja herkkiä hampaita hoidettaessa otetaan pulveria kostealle sormelle jolla pulveri hierotaan halutulle alueelle. Viset-Niyom sopii myös akneiholle sekä lievittää kutiavia ihottumia. Paikallisesti käytettäessä tee pulverista ja vedestä tahnaa ja levitä halutulle alueelle. Sisältää valkoista savea, kalsiumsuoloja sekä borneolia.

En voi sanoa että tuote toimii kuten pussissa sanotaan, koska en omaa pitkää käyttökokemusta. Tuote on kuitenkin ollut pitkään käytössä ja sisältää luonnollisia ainesosia.

Enempää tietoa ei ihan nopeasti ainakaan löytynyt, mutta tämmöset perusasiat sekä ostopaikkoja löytyy ihan pulverin nimellä Viset-Niyom. Kaikki sivustot englanniksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.