sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Mineraalisuoladeodorantit

 Olen käyttänyt jo varmaan parisen vuotta ainakin pelkästään mineraalikivideodoranttia sekä välillä myös Urtekramin rose Deo Crystalia. Olen tykännyt että kumpikin toimivat minulle tarpeeksi hyvin. En ole tosi kova hikoilija, mutta en silti tuoksu kukkasille aina päivän päätteeksi. Olen laittanut aina aamuisin kainalopesun jälkeen ja se on riittänyt aika hyvin. Jos on joku tärkeämpi päivä tai jotain niin voisi laittaa parikin kertaa päivässä. Höylällä ajon jälkeen saattaa kirveltää, kun ovat suoloja, mutta sitten voi odottaa vaikka yön yli ja laittaa vasta aamulla. Kirvellys myös loppuu aika nopeaan, viimeistään kunnes kainalot ovat taas kuivat.

Mineraalikivi kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kiveä saa myös puikkona muovihylsyssä, tämä on kuitenkin halvimpia ja omasta mielestä myös esteettisin valinta.
 Mineraalikiveä käytetään niin että se ensin kastellaan ja sitten hierotaan puhtaisiin kainaloihin. Sekin helpottaa kiven liukumista iholla jos kainalot ovat hiukan kosteat.

 Mineraalisuola on antibakteerinen ja hidastaa siis hajua aiheuttavien bakteerien kasvua. Ne eivät myöskään tuki ihohuokosia, eli iho pystyy toimimaan normaalisti. Deodoranteissa puhutaan sekä mineraalisuola- että kristallideodoranteista, jotka periaatteessa ovat sama asia, molemmat suoloja jotka toimivat samalla tavalla.

Urtekramin ruusun tuoksuinen Deo Crystal.
 Deo Crystalin ainesosat: vesi, kasvisglyseriini*, kidekristalli, polysakkaridi, eteeriset geranium* ja sitruunaruohoöljyt*. * = Luomu.

Kannattaa siis kokeilla jompaa kumpaa näistä tai vastaavia tuotteita. Ostin molemmat tuotteet Ruohonjuuresta, mutta saa luultavasti hyvinkin monesta muustakin vastaavanlaisesta liikkeestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.