torstai 13. syyskuuta 2012

Habitare-päivä

Design House Stockholmin kirjasta jossa esitellään eri suunnittelijoidensa tuotoksia.

Pojat leikkivät pihalla pyssyillä ja palloilla, naapurintäti opastaa olla kulkematta istutusten läpi. Tavallinen päivä, tosin itse kävin taas tämän vuoden Habitare-messuilla. Paljon oli nähtävää ja ihasteltavaa, kotiinviemisiksikin tarttui mukaan neljä eri sisustuslehteä ilmaisjakeluna sekä jokunen esite plus muutamia nameja. ;) Kameraa en huomannut messuille mukaan ottaa, mutta oheiset kuvat ovat kuitenkin sieltä poimituista esitteistä.

Päivän saalis. :)
Messuopas.

Olisiko ollut osastolla Ahead! mistä löytyi kiinalainen nuorimies joka teki tällaisia kirjoituksia. Vanhempi mies huonolla englannilla koitti selittää mitä tässä lukee. Romanttinen maisemakuvaus keskikesän yöstä jolloin täysikuu on taivaalla ja järvellä seilaa vene.

Messujen aikamatka oli jotain todella hienoa. Joka vuosikymmenelle 50-luvulta 2000 luvulle oli oma soppensa jossa oli näytillä huonekaluja, kankaita, tapetteja, kaakeleita ja keittiön esineitä/lasiesineitä.

Jokaiselle vuosikymmenelle oli myös pystytetty olohuone joka oli sen ajan tyylinen.

Design House Stockholmin jakeleman kirjasen kansikuva.

Lehtien kuvien kohteet ovat tunnetusti puleerattu kiiltävän puhtaiksi, tässä kuitenkin näyttää kuin kannun kylkeen olisi murskattu mustikka. :) Onkohan se tahra, raitojen teossa tapahtunut kömmähdys vai mitä? Design House Shtockholm.

Aivan suloinen kuva! Aika takakenoinen asento varmaan jos tuohon istuisi... Design House Stockholm.

Restatopin esitteestä napattu kuva.

Think todayn tuotteina erilaisista rakennusalan jätteistä valmistettuja sisustus elementtejä. Mm. muovimatosta valmistettuja laukkuja sekä koiranruokakuppien alustoja, kippoja, kankaista valmistettuja koiran ja kissan leluja.


Nämä neljä sisustuslehteä löytyivät ilmaisjakeluna. Me happy. :)
Tämä oli jopa kolmas kerta kun pääsen Habitareen koulun kautta, voi kyllä olla ettei se tähän jää vaikka koulu loppuukin. Kädet alkavat syyhytä sisustamiseen liittyen ja pää on ideoita pullollaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.