torstai 9. elokuuta 2012

Mustapäät, No Thanks!

Itselläni on ollut jo ties kuinka kauan mustapäiden täyttämä nenä, mutta eipä ole enää! :) Tämä taianomainen aine on sitruuna. Kyllä, sitruunalla on desinfioiva vaikutus joten mikä sen parempi tuote mustapäiden kohtaloksi.

Itse tein ensin kasvojen höyrytyksen jolla sain ihohuokoset aukaistua. Heti tämän jälkeen pyyhin kasvoni, erityisesti mustapäiden valloittamat alueet, vähintäänkin huoneenlämpöiseen sitruunamehuun kastetuilla vanulapuilla. Lopuksi huuhtelin kasvot kädenlämpöisellä vedellä. Pesun jälkeen kasvot kannattaa kosteuttaa haluamallaan tavalla. Eron huomasi heti ensimmäisellä kerralla! :)

Pieni varoituksen sana lienee kuitenkin paikallaan. Sitruuna on aika vahvaa tavaraa joten herkkähipiäisten kannattaa olla varovaisia. Sitruuna myös altistaa hieman enemmän auringonvalolle. Mielestäni tätä ei kannata, eikä tarvitsekaan tehdä päivittäin, ehkä enemmänkin viikottain tai silloin kun siltä tuntuu.

Käytin tätä metodia muutaman kerran varmaan parin viikon aikana jolloin sain mustapääni häviämään. Tästä on nyt vähintään pari kk enkä ole huomannut mitään tarvetta käyttää uudelleen, eli aika toimivaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.