lauantai 25. elokuuta 2012

Idearikasta päivää kaikille!

Mulla on ihan hurja into ollut päällänsä tässä muutaman päivän aikana. En saa edes nukutuksi kun on niin paljon asioita päässä ja odotan seuraavaa päivää intona. Toivottavasti saan vielä lisää tällaisia päiviä. Nyt on päässä niin suuret ja ihanat visiot kämppäni sisustamisesta etten tiedä miten päin olisin. Monellakin tavalla suunnitelmani ovat kesken, toteutus ulottumattomissa tai sitten vain pohdin että kummin päin pitäisi tehdä. On myös sellaista jota haluaisin mutten tiedä miten laittaisin näytille tai onko se sitten jo liikaa yhteen pieneen yksiöön. Suunnitelmani muodostuvat aika paljolti nykyisten huonekalujen ja tavaroiden mukaan, mutta sisältävät toki myös jotain uutta tai tuunattua.

Pinnatuoli on roskislöytö :)

Äitini vanha peili, ananas-verhot isoäidiltä, valkoinen Wieniläistyylinen tuoli kirpparilta, punainen pinnatuoli tutulta jonka kunnostin.
Olen vähän sellainen että keksin jonkun mahtavan idean jota haluan alkaa toteuttamaan. Saatan sitten pohdiskella ideaa jokusen päivän ja alkaa vasta sitten pikkuhiljaa varovaisesti toteuttamaan. Tämän jälkeen voi olla että projekti unohtuu täysin tai jää kenties turhautumisen, kenties jonkun muun syyn takia taka-alalle. On myös niitä ideoita joita niin paljon mietiskelen pitkienkin aikojen päästä, mutten jostain syystä saa tai pysty niitä toteuttamaan.

Jääkaappitarrat löysin Englannin reissultani.
Asun tällä hetkellä vuokralla yksiössä jossa tilaa ei ole ainakaan liikaa enkä kaikkia sisustusideoitakaan voi tänne toteuttaa. Toki aina voi muokata ja se olisikin haaveena, ehkä vielä joskus saan jotain ihanaa ja suurempaa muutosta. Olen toki laittanut tätä kämppää pikkuhiljaa omanlaiseksi, mutta ihan kaikkea en edes voi tehdä. Yhden seinän voisi maalata tai tapetoida, tällä hetkellä se on ehkä hiukan häiritsevänkin oranssi. :) Talo jossa asun on rakennettu 60-luvulla ja ainakin oma asuntoni näyttääkin siltä. Tämä ei tietenkään ole huono juttu, vaan ihanaa, koska pidän myös retrosta ja voin kuvitella tänne kaikenlaista. Voi olla että tarvitsisin vain jonkun joka potkii hiukan pyllylle ja avustaa tietyissä kohtaa toteuttamisessa, kuten esimerkiksi lampun kiinnittämisessä tai muissa tällaisissa miesten jutuissa jos niin saan sanoa. Jos nyt saisin taas tehtyä tämän vuoden suursiivouksen kaapeissa ja muutenkin niin sitten voisi taas helpommin ryhtyä sisustamiseen. Minulla kun on niin paljon erilaisia makuja, pidän antiikista, retrosta, romanttisesta jne jne... Pitää vain valita tänne sopivia asioita ja sekoitella hiukan erilaista niin saan ihan omanlaisen sekoituksen :)

Lahjoituksena saamani 50-luvun sohva oikein oranssin seinän edustalla.
 Listani aivan kärjessä on myös koko ajan läpikotainen siivous ja järjestely projekti kämpässäni sekä varaston puolella. Tämä helpottaisi paljon koska sitten saisin tavaroille paikat, mahdollista turhaa pois ja enemmän tilaa. Sitten kun on siisti asunto niin on paljon mukavampi tehdäkin asioita ja tulee enemmän ideoita. Tällä hetkellä olen tietyissä kohdin hyödyntänyt aika huonosti tilaa ja kaikenlaista roinaakin on kerääntynyt. Heti kun saan suursiivoukseni tehtyä alan luultavasti heti sotkemaan jälleen, heh heh... Olen vähän sellainen että sitten kun kämppä on jotenki erityisen siisti niin tulee kauhea into aloittaa jokin projekti tai alkaa muuten näpertämään jotakin ja heti on taas sotku keskellä lattiaa tai peittämässä pöytää.

Toiset marimekon verhot isoäidiltäni.
 Oikein idearikasta ja vauhdikasta päivää kaikille! :)

Pussauskoppi ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo sinun sohvasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Se on mun ylpeyden aihe, vaikka ei olekaan nykypäivänä, löhösohvien aikakaudella niinkään muiden suosiossa. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.